facebook

Wtorek (13.11.2018 r.)

1: Krem brokułowy, kąski kurczaka z ryżem w sosie curry z warzywami gotowanymi
2: Ryż basmati po chińsku z tempehem w sosie słodko-kwaśnym
Deser: Koktajl Goya

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (14.11.2018 r.)

1: Krem z marchewki z dodatkiem pietruszki, cieciorka z warzywami i pęczakiem
2: Pieczona karkówka w sosie własnym z pyzami i surówką
Deser: Galaretka z owocami 

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (15.11.2018 r.)

1: Krem z buraka z dodatkiem chrzanu, sztuka mięsa z szynki pieczona z ziemniaczkami z koperkiem i burakami
2: Makaron z grilowanymi warzywami w ziołach w sosie śmietankowym
Deser: Granola z jogurtem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (16.11.2018 r.)

1: Zupa grzybowa z pieczarek, dorsz w ziołowej panierce z kaszą bulgur i sałatką Toskania
2: Pęczak smażony ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Deser: Gruszka z marcepankiem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP