facebook

Poniedziałek (07.01.2019 r.)

1: Zupa pomidorowa, klopsiki gotowane w sosie koperkowym z ziemniakami i groszkiem z marchewką
2: Leczo warzywne z cieciorką z ryżem
Deser: Tapioka z musem owocowym

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (08.01.2019 r.)

1: Kartoflanka, nuggetsy z kurczaka z ryżem i warzywami gotowanymi
2: Szare kluski z kapustą
Deser: Galaretka z owocem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (09.01.2019 r.)

1: Spaghetti w sosie serowym z brokułami
2: Spaghetti z sosem bolońskim
Deser: Jogurt z granolą

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (10.01.2019 r.)

1: Jarzynowa, kotlet z kurczaka z ziemniakami puree i surówką z białej kapusty
2: Naleśniki na słodko kompozycja własna ( powidła/dżem, jogurt naturalny, cukier)
Deser: Koktajl owocowy

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (11.01.2019 r.)

1: Żurek, filet z morszczuka w panierce z frytkami i surówką z marchewki
2: Chińczyk z tempehem w sosie słodko kwaśnym z ryżem
Deser: Banan i mandarynka

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP