facebook

Odpłatność za żywienie m-c marzec:

Płatności prosimy dokonać do 5 go każdego miesiąca.

Poniedziałek (25.03.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – knypel z chia (60g) masło (10g) pastella twarogowo-warzywna z fetą (30g) szynka wiejska (20g) herbata z aronią (250g)

Obiad – zupa kalafiorowa (300g) pulpeciki drobiowo-cielęce (60g) makaron penne z sosem serowo-brokułowym (250g) mini marchewki (60g) kompot

Podwieczorek – deser jogurtowy z granolą i żurawiną (200g)

PYSZOTY

Śniadanie – deser jogurtowy z granolą i żurawiną (200g) , napar owocowy

Obiad – ogórkowa z ziemniakami (9), Curry warzywne z mlekiem kokosowym i fasolką szparagową, ryż biały (9)

Podwieczorek – jabłko, wafle ryżowe

Wtorek (26.03.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – chleb żytni, masło klarowane, szynka drobiowa, kiełki (1,7), napar owocowy

Obiad – krupnik z kaszą jaglaną (9), Makaron bezglutenowy, sos boloński z groszkiem (9)

Podwieczorek – budyń waniliowy na mleku ryżowym z wiśniami

Środa (27.03.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – chleb żytni, masło klarowane, powidła (1,7), napar owocowy

Obiad – jarzynowa (9), pierś kurczaka pieczona w ziołach w sosie, kasza gryczana, surówka z kapusty pekińskiej (9)

Podwieczorek – mus z owoców leśnych i jabłka z pestkami słonecznika

Czwartek (28.03.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – chleb żytni, masło klarowane, szynka drobiowa, rzodkiewka (1,7),nNapar owocowy

Obiad – krem z białych warzyw, słonecznik (9), naleśniki ryżowe, frużelina truskawkowa, surówka z marchwi

Podwieczorek – Pizzerinka ziemniaczana z salsą pomidorową i bazylią

Piątek (29.03.2019 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – chleb żytni, masło klarowane, paprykarz wegański, pomidor (1,7), napar owocowy

Obiad – barszcz ukraiński z fasolą (9), filet rybny zapiekany w ziołach, ziemniaki puree, surówka colesław (4)

Podwieczorek – ryżowe ciastko cynamonowe z rodzynkami

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP